Zijn we weer

april 28th, 2013 Posted in Uncategorized

Volgens mij ben ik mijn blog ernstig aan het verwaarlozen. Laatste post toen ik net mijn huis gekocht had, dat is op zich al eventjes geleden. Op zich verschuift het bloggen een beetje naar facebook en twitter, waar je met statusupdates natuurlijk kleine updates deelt. Maar goed, toch tijd om wordpress te updaten en weer eens wat te posten.

Naast verhuizen, veel klussen en lekker werken ben ik het afgelopen jaar veel bezig geweest met HeavyLight, waar ik het management voor doe. De jongens zijn flink bezig en waren de afgelopen maand veel op 3FM en 538 te horen. Een verslagje over hoe zo’n radiooptreden er aan toe gaat in mn volgende post.

Bye!

  1. One Response to “Zijn we weer”

  2. By StephNo Gravatar on apr 29, 2013

    Goed dat je terug bent :) . Ik heb hetzelfde gedaan als jij: mijn blog meer en meer verwaarloosd omdat de social media een snelle en compacte uitlaatklep voor me werden. Ik heb dat in 2010 gedaan vond ik zojuist terug :) (http://steph.taizer.net/2010/09/lang-geleden/)

    Ik vind de socialmedia daar inderdaad heel geschikt voor, maar het grote nadeel voor jezelf is dat je niet meer terug kan kijken, iets wat ik toch wel het leukste van een blog vind. Het is een kort dagboek waar je je eigen hoogtepunten in terug vindt.

    Dat mistte ik ontzettend, naast dat de social media ook heel erg wisselend publiek hebben: groot verschil in het moment dat je iets plaatst en dingen raken snel weer uit het oog.

Post a Comment