30 Days of Gaming – Day 13: A game you’ve played more than five times

april 13th, 2011 Posted in Games

Vandaag in 30 days of gaming: replay, replay, replay! Welke game heb je 5 of meer keer gespeeld? Onder replay versta ik dus het opnieuw spelen van een campaign, het opnieuw maken van een character of anderzijds opnieuw beginnen. Games als solitaire, minesweeper, wii sports en andere mini-games zal ik ongetwijfeld ontelbare keren gespeeld hebben, maar dat is natuurlijk wel erg flauw.

In World of Warcraft heb ik vele dungeons meer dan 5x gespeeld. Ik had op enig moment ook meer dan 5 characters, maar deze waren niet allemaal ‘level 60/level 70/whatever’ en daarom is dat geen volledige replay. Wat blijft er dan nog over? De meeste campaigns van spellen als portal, half-life, xiii speel je ook maar 1x. Daarna is het verrassende effect ervanaf. Bij games als neverwinter nights kun je op allerlei manieren spelen (good/evil/etc) maar zelf heb ik niet het geduld om dat soort games telkens opnieuw te spelen.

 

 

Dus ja.. wat blijft er dan nog over? Ik denk dat Transport Tycoon (Deluxe/Openttd) een van de weinige games heb die ik van begin (~1920) tot eind (2030+) gespeeld heb…

  1. 3 Responses to “30 Days of Gaming – Day 13: A game you’ve played more than five times”

  2. By DanielleNo Gravatar on apr 13, 2011

    Transport Tycoon heb ik serieus nog nooit gespeeld, al vind ik dat soort tycoon games wel weer heel leuk altijd haha

  3. By MarkNo Gravatar on apr 13, 2011

    Nou, hup, http://www.openttd.org en downloaden die hap! :)

  4. By EdwinBNo Gravatar on apr 13, 2011

    Transport tycoon is echt te verslavend. Ik durf het dan ook niet meer te gaan spelen, want dat gaat me anders veel te veel nachtrust kosten!

Post a Comment